Voor mobiel en desktop
Advies en ondersteuning
Onderscheiden
Contact

Uw nieuwe website

Meer dan 50% van uw potentiële klanten zoekt tegen­woordig via een mobiel apparaat. 9 van de 10 mensen onder­neemt actie naar aanleiding van die online informatie (bron: Google). Hoe ziet uw website eruit op een mobiele telefoon? Een website die ‘on­lees­baar’ is wordt al snel over­geslagen, of erger nog, in de toekomst ver­meden. Dit is een uitgesproken kans!

Alles in één: mobiel, tablet én desktop

De layout past zich automatisch aan het scherm van de gebruiker aan. Of dat nu een PC, tablet of smartphone is.

Veel websites zijn (nog) gebouwd volgens een verondersteld ‘standaard’ scherm­formaat. Bekeken op een ‘full HD’ beeldscherm, een tablet of bijvoorbeeld een mobiele telefoon blijft daar qua overtuigings­kracht weinig van over. Bij Responsive Design past de vormgeving zich automatisch aan het scherm van de gebruiker aan. Of dat nu een PC, tablet of smartphone is. Maar er is meer.

De eerste indruk telt

Ondanks dat we weten dat je een boek niet mag beoordelen aan de hand van het omslag, een persoon aan het uiterlijk of een bedrijf aan de vormgeving, als we eerlijk zijn doen we dit tot op zekere hoogte toch. En als de bezoeker uw site via een zoek­opdracht gevonden heeft is dit dus waar­schijnlijk de eerste indruk die u achter laat. Welke eerste indruk laat uw site achter?

User experience

Het uiteindelijke doel van onze website is om de bezoeker aan te zetten tot actie. Of dat nu contact opnemen, een offerte aanvragen, gegevens achterlaten of de informatie delen via social media is. De ‘user experience’ van uw website speelt een belangrijke rol. Laat het bezoek aan uw site zo prettig mogelijk zijn!

Overtuigender, handiger, sneller

Onze websites zijn vanaf de grond af volgens het principe van responsive design gebouwd. Rekening houdend met grote én kleine beeldschermen, met wat is (oudere browsers) én wat komen gaat (sneller mobiel internet), met de behoeften van zoek­machines én bezoekers. Dit resulteert in websites die overtuigender, vindbaarder, handiger, effectiever en sneller zijn!

Eenvoudig zelf aan te passen

Met de WYSIWYG-editor kunt u eenvoudig zelf teksten aanpassen.

Websites zijn dynamische documenten. Bezoekers houden daar niet alleen rekening mee, zij gaan daar van uit! Daarom is het belangrijk uw site actueel te houden. De tekst van deze site is eenvoudig zelf aan te passen (maar we kunnen het ook vóór u doen).

WYSIWYG tekst-editor

WYSIWYG is de afkorting van What You See Is What You Get. In het Nederlands: wat je ziet, is wat je krijgt. Dit betekent dat u de tekst van uw website zoals u hem ziet in uw browser, en met uw browser, kunt aanpassen (het nodigt daar zelfs toe uit). Geen ‘onderwaterschermen’, geen gezoek, geen gedoe. U kunt precies zien wat u doet!

Laten aanpassen

Bij de hosting krijgt u standaard 15 minuten ondersteuning per maand. Even bellen of mailen en wij doen de aanpassingen voor u!

Geen CMS, geen database, geen back-end

In tegenstelling tot de standaard Content Management Systemen zoals WordPress, Joomla of Drupal heeft ons 'CMS' geen database of (ingewikkeld) back-end systeem nodig. Ook hier geldt: ‘What You See Is What You Get’. Maar belangrijker nog: ‘Meer is Minder’ en ‘Hou het Simpel’ zeker als het over mobiel internet gaat, maar niet ten koste van de ‘user experience’…

Websites met overtuigings­kracht

De site van Derks Optiek en Hoortechniek uit Druten is een goed voorbeeld van een website met overtuigingskracht.

‘Doe het goed, of doe het niet’ is voor websites eigenlijk geen optie meer. Een website is onontbeerlijk! In dit digitale tijdperk is uw website vaak uw eerste indruk op potentiële klanten. En 50% van die potentiële klanten vindt u tegenwoordig via een mobiel apparaat!

Alles in één

De oplossing ligt echter voor de hand. Een professionele website met overtuigingskracht op mobiel, tablet én desktop. Ook wanneer het enige doel van uw website Web Presence is.

Een prettige ervaring

Het succes van uw website is afhankelijk van het vermogen om bezoekers aan te zetten tot actie. De ‘user experience’ speelt daarbij een belangrijke rol. De gebruikers­ervaring moet Waarde­vol, Bruik­baar, Nuttig, Vind­baar, Aan­trekke­lijk, Geloof­waardig en Toe­ganke­lijk zijn. Oftewel: Prettig!

Social media links

Een ander belangrijk aspect van uw digitale succes zijn uw Facebook (bedrijfs)pagina, Pinterest verzameling, Twitter account, Linkedin profiel, Blog, Google Maps vermelding en uw Google+ pagina. Hoe groter uw ‘netwerk’ en hoe meer er over uw diensten gesproken wordt, hoe groter de vindbaarheid van uw site. Uw nieuwe website geeft de bezoeker de mogelijkheid uw webpagina eenvoudig te delen. Klik op onderstaande ‘delen’ button.

Vanaf 30 euro per maand

Wilt u een persoonlijke offerte, meer inforĀ­matie over onze dienstĀ­verlening of heeft u andere vragen? Neem vandaag nog contact met ons op.

Alles in 1 website inclusief hosting € 420,-

in combinatie met een abonnement van € 30,- pm
of GRATIS in combinatie met een abonnement van € 65,- pm

Extra pagina's (per 5 onder­werpen­/­sub­pagina's) € 100,-

 

Extra website's (in een zelfde format) € 150,-

in combinatie met een abonnement van € 7,50 pm

Prijzen exclusief btw. Abonnements prijzen op basis van 2 jaar.

Tevreden met uw eigen webhosting provider? Vraag naar de mogelijkheden zónder webhosting abonnement.

Wilt u een persoonlijke offerte ontvangen, meer infor­matie over onze dienst­verlening of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op!

Neem contact op met

Ronald Eijpe

  • Fortsa, more than design
  • Wilgenstraat 5
  • 6657 AL  Boven-Leeuwen
  • Telefoon0487 - 595 222
  • Mobiel06 - 21 21 42 52
  • E-mail

of gebruik dit e-mail formulier

ontgrendel
Schuif bovenstaande captcha slider naar rechts of ontgrendel hier
Neem contact op met FORTSA more than design